تولید فلافل

مراحل تولید فلافل نخود طلایی

موادخام ورودی پس از کنترل کیفیت اعم از کنترل شرایط ارسال و بسته بندی؛ دریافت شده و در دما و رطوبت مناسب انبار می شود. برای تهیه خمیر فلافل نخودطلایی؛ نخودها پس از شست و شو خیسانده شده؛ نخودها و پیازهای پوست گیری شده؛ چرخ می شوند. این مواد به خوبی همراه آردسوخاری در پاتیل های بزرگ‌ استیل مخلوط می شوند. در مرحله آخر ادویه جات معطر و نمک اضافه می شود. سپس خمیر آماده شده توسط دستگاه قالب زن؛ قالبگیری میشود و وارد نقاله سرخ کن حاوی روغن گیاهی مخصوص سرخ کردنی می شود. در مرحله آخر فلافل های سرخ شده داخل سینی های استیل به وسیله ترالی وارد سردخانه شده و خنک می شود.‌